Jocs Tradicionals Illes Balears

La setmana passada, els alumnes de cinquè i sisè de Primària, varen gaudir del Taller de Jocs Tradicionals de les Illes Balears del Programa Palma Educa, a càrrec del professor Xisco Amengual. En aquesta primera part teòrica, varen veure imatges i material de jocs tradicionals i esports que es practiquen a les Illes Balears i el seu origen amb la classificació que ell mateix ha fet al seu llibre. A més, va regalar a cada grup el Joc dels Foners Balears, també de creació pròpia i molt interessant per conèixer curiositats d’aquest esport tan antic.

Aquesta setmana continuaran amb un taller pràctic de Fona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>