ANUARI RESUM CURS 2017-2018

Amb aquesta entrada vos volem fer arribar tota una sèrie d’informacions i esdeveniments que hem viscut aquest curs escolar.

Per començar, vos recordam que aquest curs vàrem revisar el nostre Projecte Educatiu de Centre, el pla d’acció tutorial i el Pla d’atenció a la diversitat. Si voleu llegir el Projecte Lingüístic, el ROF, les normes de convivència i les normes generals de funcionament de centre, també ho podeu fer des d’aquí.

El curs escolar passa ràpidament, i realitzam activitats molt diverses. Per tal de recordar-ho tots junts, vos deixam aquí, organitzat mes a mes, els moments més destacables:

Setembre: Aquest curs va començar el dia 13, un dimecres, i els nostres alumnes estaven emocionadíssims, recordau el moment fent una ullada a la presentació.

Aquest mateix mes, ens vàren visitar un grup de jugadors del Palma FutSal i ens explicaren les seves experiències.

Un esdeveniment que no podem oblidar va ser la nostra presentació a les xarxes socials.

Octubre: Aquest mes d’octubre destacam les activitats realitzades per educació infntil, com ara va ser el taller d’instruments musicals de les Illes Balears, la festa dels bunyols, i la reunió de pares i mares a infantil i les millores del pati a quatre i cinc anys. Aquest mateix mes, va començar el curs de formació del professorat.

Novembre: Com que a escola hem de planificar i organitzar amb temps, ja informàvem sobre la compra de la loteria de Nadal i del sorteig de les paneres. Aquest mes es va inaugurar el nostre rocòdrom i, a nivell d’aula, els alumnes de 2n d’EP feren una recepta de tardor.

Desembre: Els alumnes de cinc anys anàren a passetjar per la ciutat, tota una experiència 🙂 Des de l’àrea d’anglés ens recordaven tot el que feren el primer trimestre. Però no podiem acabar aquest mes sense felicitar-vos les festes 🙂

Gener: Recordau que bé ens ho passarem els dies dels concerts de Nadal a escola? I la xocolatada a tres anys d’infantil? I la festassa de Sant Antoni? Al Gener, apart d’abrigar-mos bé, en tenim de molt bons records ;-P

Febrer: Aquest mes els alumnes de 2n varen anar de sortida al camp d’aprenentatge de Son Ferriol. Recordar també que es començava a preparar l’obra de teatre per a la mostra i que, per altra banda, les mestres d’infantil ens explicaven quins ambients duien a terme.

Abril: Aquí ens trobam amb les imatges de  la representació de l’obra de teatre de Sant Jordi a on els mestres de l’escola eren els actors! Els alumnes de 3 i 4 anys apreníen a reciclar coincidint amb les activitats de la setmana Verda.

Maig: Molta activitat aquest mes!! 🙂 Per començar podeu recordar els tallers i les dances de la jornada de les portes obertes que es va celebrar el mes anterior. Les representacions teatrals també tenen una menció molt important tant pels mestres com pels alumnes, perquè varem poder gaudir de totes dues.

Juny: Tancam el curs amb una sortida dels alumnes de cinquè que anaren a la Misericòrida a les jornades lúdiques en català i aquest mateix grup va anar a Aqualand. Els dies 14, 15 i 16 els alumnes de 6èEP anàren de viatge d’estudis. El dia 21 de juny els alumnes de sisè de primària es varen graduar i ho celebràrem amb una festa.

Recordau que també podeu visitar les nostres xarxes socials, Facebook CEIP Felip Bauçà i el nostre Twitter @BaucaCeip per recordar aquests moments.