Visita als CIFP L’Embat i CIFP Juniper Serra: un dia ple d’emoció i futur!

Els nens i nenes de 6è han tingut l’oportunitat de conèixer per dins els centres de Formació Professional (FP) L’Embat i Juníper Serra de Palma. Allà han pogut descobrir tot el que ofereixen aquests centres i com aconseguir-ho. Ha estat una experiència genial que els ha servit per començar a pensar en el seu futur i en què volen fer de grans 🚀.

Han vist que tenen un munt de coses per aprendre, des d’arreglar vaixells fins a cuinar plats deliciosos, passant per arreglar cotxes, fer pel·lícules o treballar en un restaurant.


Els professors dels centres els han explicat què necessiten per poder estudiar a FP, i els han dit que és important treure bones notes a l’ESO. Com més bones notes tinguin, més fàcil serà entrar al cicle que vulguin.


A més, han pogut veure com treballen els alumnes d’FP als tallers. Han vist com fan servir les eines i les màquines, i han pogut preguntar-los tot el que volguessin.


Per si no fos prou, també els han parlat de les oficines d’orientació professional (POAP), on poden anar per saber més sobre els cicles formatius, què necessiten per entrar-hi i quines sortides professionals tenen.

En definitiva, la visita a L’Embat i Juníper Serra ha estat un dia molt positiu per als nens i nenes de 6è. Han descobert un munt de possibilitats per al seu futur i ara tenen més ganes que mai d’estudiar i esforçar-se per aconseguir els seus somnis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>