Mostra de teatre escolar 2018

UNS TURISTES DESPISTATS I UNA NIT MOLT ESPECIAL

Com cada any, un grup d’alumnes de 5è i 6è de Primària, amb una colla de professors molt “teatrers” formen el Grup de Teatre de l’escola i preparen una obra de teatre.

Engauny hem preparat una comèdia amb uns vampirs que viuen a un castell abandonat, un guia turístic amb uns turistes despistats, un grupet d’esquelets molt graciosos, una jornalera i un chef de cuina mundialment famós. Tot acompanyat amb música, balls i cançons.

Hem representat l’obra vàries vegades: una vegada al teatret de la nostra escola, per als més petitons, i unes altres dues al teatre Municipal Catalina Valls, participant de la Mostra de Teatre Escolar de l’Ajuntament de Palma, per a les nostres famílies i per als companys de l’escola, de 4t a 6è de primària. També van venir a la representació un grup de persones ancianes, acompanyades dels seus monitors, que s’ho van passar molt bé.

Nosaltres vàrem riure molt, esperam que vosaltres també gaudiu de l’obra mirant-la al següent enllaç.

 Al següent enllaç podeu veure l’obra de teatre “Uns turistes despistats i una nit molt especial” representada pels nostres alumnes a la Mostra de Teatre escolar 2018.