Flag rugby a l’escola

La setmana passada varem venir a fer unes sessions de flag rugby des de la Federació Balear de Rugby. Al llarg de tota la setmana varem donar a conèixer als nostres alumnes aquest esport ple de valors d’equip.

Aquest esport és un nou concepte de rugby sense contacte físic. Els jugadors duen unes cintes amb velcro al voltant de la cintura. Si l’equip defensor (sense pilota) aconsegueix llevar una cinta a un jugador de l’equip atacant, això se considera placatge. Qualsevol forma de contacte físic està prohibida.

Aquest esport el poden practicar tant nins com nines de totes les edats.

A partir d’octubre, tots els dimarts i els dijous de 15’30 a 16’30 se posaran en marxa classes extraescolars a l’escola. Tots els interesats demanau més informació a l’APIMA.

Aquí teniu una petita mostra del que varem fer. FLAG RUGBY