CEIP FELIP BAUÇÀ

Pàgina d'inici » Comissió » Lingüístca i Biblioteca » Poesia amb suport visual 5è EP

Poesia amb suport visual 5è EP

Hola famílies!
Durant aquest mes passat l’alumnat de cinquè ha estat treballant la poesia a classe de català. La tasca que se’ls ha proposat ha estat elaborar un suport visual per a un poema i enregistrar-lo en vídeo.
Durant el procés han descobert nous poemes, han recitat davant els companys i companyes, han exercitat la memòria, i inclús alguns infants s’han inventat els seus propis poemes!!! També s’ha fet molta feina des de l’àrea de plàstica.
Ens fa molta il·lusió compartir el resultat d’aquesta tasca amb vosaltres.

Aquí teniu l’enllaç:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLRfxZHJ3f1ReSpwSxRyVOboH8pMAleW8c


Esperem que vos agradi!

A %d bloguers els agrada això: