CEIP FELIP BAUÇÀ

Pàgina d'inici » Sin categoría » Bunyolada 2022

Bunyolada 2022

El passat divendres, vàrem gaudir de la que coneixem com a BUNYOLADA, uns bunyols de vent, que varen fer des de primera hora un grupet de mestres, que a més de compartir i donar a tastar a tots els alumnes del centre, també es varen posar els vestits típics de pagès com mana la tradició a Mallorca. I a mesura que els alumnes passaven pel menjador on se va habilitar la cuina, els alumnes anaven cantant diferents cançons que havien preparat a Música amb la mestra Belén.

A més, va ser un èxit la venda de bunyols dels alumnes de Sisè, que en uns minuts varen vendre més de 100 bossses. Gràcies famílies!

També volem aprofitar per agrair la presència i ajuda dels mestres jubilats que varen tornar per un dia (i esperem que molts més) com són na Maria, na Bel i n’Esteve.

Aquí en teniu diferents resums 👇👇👇👇👇

A %d bloguers els agrada això: