CEIP FELIP BAUÇÀ

Pàgina d'inici » Sin categoría » Fi de curs i nova etapa per alguns companys/es

Fi de curs i nova etapa per alguns companys/es

Com ja sabeu, els mestres del CEIP Felip Bauçà estam recollint i posant fi a aquest curs 2021-22.

😷Un curs que ha estat molt especial per diferents motius que ja sabeu i heu vist (pandèmia especialment i tots els canvis que s’han anat produint) però on hem après molt i hem intentat fer-ho el millor possible (gràcies per la vostra ajuda alumnes i famílies).

També com ja sabeu, fa uns mesos es varen jubilar na Bel i na Maria Baeza. Ara arriba el moment de més companys que passaran a viure noves aventures però ja a altres espais que res a veure tendran amb l’escola (encara que esperam que ens venguin a visitar sovint​😉​), després de molts i molts anys donant-ho tot pel nostre centre.

💖​AINA L., REFUGIO, NÚRIA, EMI I ESTEVE:

​​🥘🚢​✈️​ Vos desitjam una nova etapa plena de bons menjars, viatges, excursions… amb la tranquil·litat que comporta la jubilació i l’orgull d’haver fet tan bona tasca a les escoles que heu estat i sobretot al CEIP FELIP BAUÇÀ que sempre us recordarà.

🙌MOLTÍSSIMES GRÀCIES PER TAN BONA FEINA, PER ENSENYAR, COMPARTIR, I ESTIMAR TANT COM HEU FET A COMPANYS/ES I ALUMNES! 💓💓💓💓💓💓

BON ESTIU A TOTHOM!

A %d bloguers els agrada això: