CEIP FELIP BAUÇÀ

Pàgina d'inici » Educació Infantil » Projecte “Arquitectes, ciutats i edificis”

Projecte “Arquitectes, ciutats i edificis”

Les classes de 5 anys compartim el projecte “Arquitectes, ciutats i edificis”

Establim un diàleg on cadascú ens fa uns descripció de com és la seva casa: espais interiors, façana… Partint d’aquesta realitat concreta anem donant les eines necessàries perquè puguin ampliar la seva mirada: Planos, fotografies, llibres d’art, contes… On podem observar la riquessa arquitectònica i artística d’edificis, construccions, cases i carrers de diferents parts del món.

Reflexionem sobre materials, formes, distribució dels espais… Acompanyem els seus pensaments, les seves idees i fantasies, observem com relacionen el pla real amb el simbòlic i finalment, com són capaços de representar-lo i com donen forma a les seves creacions.

Un plaer viure-ho i compartir-ho amb tots: famílies, mestres i alumnes.

Fent clic aquí podreu mirar la presentació que les tutores han fet del projecte.

A %d bloguers els agrada això: