CEIP FELIP BAUÇÀ

Pàgina d'inici » Segon cicle » SORTIDA PELS VOLTANTS – CONÈIXER LA BARRIADA DE L’ESCORXADOR.

SORTIDA PELS VOLTANTS – CONÈIXER LA BARRIADA DE L’ESCORXADOR.

La setmana passada, els alumnes de 5è han realitzat una sortida per conèixer millor alguns aspectes de la barriada que desconeixien. Han anat en primer lloc a l’Escorxador i allà els han explicat la funcionalitat que antigament tenien aquests edificis, el significat del seu nom. Després han caminat fins l’antiga Plaça de Toros, mostrant-los el nom de l’arquitecte que la va dissenyar: Gaspar Bennasar, el qual també va dissenyar l’antic i ara reconstruït Pont d’es Tren, l’última parada de la sortida. Han après pel camí també a reconèixer edificis d’estil modernista i han descobert que a Palma hi havia centenars de “bunkers” públics i privats, per protegir-se de les bombes en els anys de la Guerra Civil. Els ha agradat molt i han gaudit de fer aquesta sortida.

A %d bloguers els agrada això: