CEIP FELIP BAUÇÀ

Pàgina d'inici » Segon cicle » Les cúpules de Leonardo

Les cúpules de Leonardo

Avui, els cursos de 6è d’EP han fet el taller de les cúpules de Leonardo, activitat organitzada per CENTMAT.

Per a la construcció hem utilitzat un material especial: els bastons Leonardome que s’encavalquen mútuament. No és  necessari cap altre element d’unió, el mateix pes de les peces és suficient per mantenir-ne l’estabilitat.

Es poden aixecar cúpules de diferent estructura geomètrica. És una bon exercici on es posen en pràctica les habilitats espacials i de cooperació ja que la construcció requereix la coordinació de tots els participants.

Aquesta activitat permet treballar conceptes matemàtics com les relacions espacials, les transformacions geomètriques i la resolució de problemes treballant de foma lúdica i cooperativa.

A %d bloguers els agrada això: