CEIP FELIP BAUÇÀ

Pàgina d'inici » Segon cicle » HEM GUANYAT UN PREMI!!!!!! – ACTIVITAT “MAR &PLAT”

HEM GUANYAT UN PREMI!!!!!! – ACTIVITAT “MAR &PLAT”

L’alumnat de cinquè ha participat d’una activitat prou interessant. Es tracta d’una activitat d’educació ambiental organitzada pel “Cluster Marítim de les Illes Balears” dins el Marc d’un Projecte subvencionat pel Consell Insular de Majorca, amb la finalitat de fomentar el consum de peix , donar a conèixer la vida marina i aprendre a respectar-la.

Han aprés en què consisteixen els diferents oficis relacionats amb la pesca: la mida dels peixos que es poden capturar, els tipus de pesca, les eines que s’empren, la cadena de venda des del vaixell, passant per la Llotja, les tendes… fins arribar als nostres plats. Han fet un concurs de preguntes que els ha engrescat molt.

Varem finalizar aquesta activitat fent una exposició de dibuixos i una recepta de Nadal que incloïa peix.També ens vàrem presentar al Concurs de dibuixos i cartells….. i SORPRESA!!! Un alumne de l’escola va guanyar el Premi!!!! Aquest nin és en Javi Maturano de 5è A. Tots han guanyat una medalla de participació i la nostra Escola ha estat premiada amb un regal consistent en un Projector 4K.

A %d bloguers els agrada això: