CEIP FELIP BAUÇÀ

Pàgina d'inici » Sin categoría » A 6è d’EP ja són CIBERexpert@s!

A 6è d’EP ja són CIBERexpert@s!

Aquesta setmana l’alumnat de 6è d’EP ha participat en el programa CIBERexpert@. És un programa organitzat per la Policia Nacional a on a través d’unes xerrades online es pretén sensibilitzar i conscienciar els joves perquè facin un ús adequat de les xarxes socials com a major mitjà de comunicació existent. En aquest pla s’han tractat diferents temes com el ciberassetjament o ciberbuylling, la identitat digital, el comportament en línia, les xarxes socials i la gestió de la privadesa, la suplantació d’identitat, el sexting, el grooming, les tecnoaddicions, les APPS, jocs i continguts inadequats, etc.

En definitiva, Internet té molts avantatges i aspectes positius, però també pot suposar riscos per als menors si no disposen d’una informació adequada i, en aquest sentit, tant els professors i tot l’entorn familiar ens hem d’involucrar per crear nadius digitals responsables.

A %d bloguers els agrada això: