CEIP FELIP BAUÇÀ

Pàgina d'inici » Educació Infantil » Psicomotricitat 4 anys

Psicomotricitat 4 anys

En aquest segon trimestre, a psicomotricitat, hem incorporat nous elements de joc que els infants han rebut amb molta alegria. Alguns d’ells són: dos bancs de fusta que fan de tobogan, cordes fermades a les espatleres per enfilar-se i coixins grossos que utilitzen de diferents maneres per botar, jeure, seure, etc.

Per altra banda, també hem treballat les figures geomètriques: cercle, quadrat i triangle de diferents formes i variats materials. En un primer moment cercant objectes de la sala de psicomotricitat que tenen aquestes formes, com també fent servir el seu propi cos, cordes, pals i teles.

Aquestes sessions han estat molt divertides i enriquidores pels infants.

A %d bloguers els agrada això: