CEIP FELIP BAUÇÀ

PĂ gina d'inici » Sin categorĂ­a » 🏅 Dia de l’EducaciĂł FĂ­sica a Casa!

🏅 Dia de l’EducaciĂł FĂ­sica a Casa!

DemĂ , dimarts 28 d’abril, s’havia de celebrar el dia de l’EducaciĂł FĂ­sica al carrer… però com ja sabeu, no podem anar a fer classe, per tant vos proposam celebrar el dia de l’EducaciĂł FĂ­sica a CASA! #DEFC2020.

Per dur-ho a terme vos proposam 8 reptes/challenges (segur que ja heu fet mĂ©s d’un aquests dies) que podeu anar provant amb els vostres familiars (quants mĂ©s participeu a casa mĂ©s divertits seran!) i si voleu ens enviau als mestres d’EF alguna imatge/vĂ­deo del repte que mĂ©s vos hagi agradat, el mĂ©s difĂ­cil, Ă©l mĂ©s fĂ cil… Endavant!!

⚠️⚠️ Per fer els reptes Ă©s IMPRESCINDIBLE l’ajuda o supervisiĂł d’un ADULT!!!⚠️⚠️ Si qualque repte no vos surt, no passa res, passau al segĂĽent que segur que anirĂ  millor!

Si ja estau preparats/es… clicau l’enllaç i a jugar!!!! 🏅

A %d bloguers els agrada això: