CEIP FELIP BAUÇÀ

Pàgina d'inici » Educació Infantil » Consells, recursos per famílies i alumnat per aquests dies d’aïllament

Consells, recursos per famílies i alumnat per aquests dies d’aïllament

Benvolgudes famílies:

Amb aquesta situació excepcional que ens obliga quedar a casa, des del CEIP Felip Bauçà vos volem fer arribar aquestes orientacions que segur vos seran d’utilitat per a aquests dies:

És molt recomanable que s’establesquin horaris i rutines. Organitzau l’horari amb els nins i que ells puguin prendre qualque decisió del mateix. Per el.laborar l’horari dels més petits podeu utilitzar imatges. L’organització es pot anar fent cada dia per variar les activitats i en funció dels transcurs dels aconteixements. Són idees simples, del dia a dia, si voleu fer les vostres aportacions ens ho feis arribar 🙂

No vos posarem les hores, perquè dependrà de la vostra dinàmica familiar:

  • Ens aixecam, berenam, ens endreçam i vestim. Després decidim quines activitats feim, però tenint en compte que hi han tasques que no es negocien i que s’han de fer cada dia, com són les tasques i feines d’escola que vos hem fet arribar. Podeu treballar la part artística amb manualitats, dibuixos, creacions amb materials reciclables… Trobau també una estona per treballar la part fisica, als enllaços hi ha idees per fer-ho.
  • Si han de mirar televisió… pactau les hores que quedaran davant la pantalla… a l’igual si han de jugar amb dispositius electrònics…
  • Vos poden ajudar a parar taula, a recollir i ordenar la seva habitació i pertenences, endreçar la casa.
  • Després de dinar, depenent de l’edat, poden fer siesta, mirar pel.lícules de temàtica familiar, documentals, joc lliure (amb peces de construcció, puzzles, pepes…)
  • Seria ideal trobar una estona per llegir! En català, en castellà, en anglés… en format paper o digital…
  • Después de sopar… recordau… en la mesura que sigui possible…rutines a l’hora d’anar a dormir!
  • Activitats, idees vàries i links (abaix): jocs en línea educatius; escoltar música i ballar; crear les nostres coreografies; cantar amb karaoke; jugar a cartes, a bingo, a parxís, escacs; jugar amb disfresses; cuinar; fer teatre; pintar-se la cara; fer papiroflexia; fer polseres i collars (amb paper, macarrons, pompons, botons…); fer una casa de cartró o una cabanya amb teles…
A %d bloguers els agrada això: